COPYRIGHT INI BELOG IBU 2014



STATUS



nak honeymoon ke Jakarta plishh..

Tuesday, 4 March 2014

Review pemenang GA belog ibu



Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum..

Ya Allah, asyik tergendala nak me-review pemenang GA ni..
maaf ye yang menanti jawapan tu.. huhuu.. ibu beranak lima ini sibuk dengan anak-anak yang kurang sihat dan menguruskan agent-agent dropships.. huhuhu.. mencari rezeki..

ok... macam syarat GA tu kan... peserta mesti create satu header blog untuk blog ibu..
tak kisahlah se-creative mana pun ada.. tapi pemenangnya pastilah pemilik header yang tercomel kan...

ada juga peserta yang join tapi ibu dok cari-cari header yang diorang create takde pulak...
so ibu tak boleh buat apa lah kan... memang ibu kena reject penyertaan anda.. minta maaf ye.. huhuhu..

so ibu bagitaulah pemenangnya ye..

Hadiah Utama :

di miliki oleh...  GADIS HIJABISTA



tahniahh.. tahniah...


Hadiah saguhati pula... di miliki oleh.. jeng jeng jeng..

1) CELOTEH UMI ADAM



 2) DEAR DIARY




3) DIYASESAME






Okeyyy... yang tak menang tu jangan kecil hati ye..
mesti ada yang menang dan mesti ada yang tak menang kann..

eyh... saper nak join GA dari blogshop ibu boleh join ye..
sepasang baju kurung untuk pemenang sekiranya si pemenang adalah wanita dan sepsang kain baju melayu sekiranya si pemenang adalah jejaka..

so.... para pemenang di atas.. sila PM ibu di SINI..

terima kasih semua yang sudi join...

Alhamdulillah..

Wassalam..



8 comments:

  1. salam akak.saya dah submit link utk penyertaan saya lg satu =)
    http://ini-blog-ibu.blogspot.com/2014/02/siapa-nak-baju-kurung-modern-english.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah boleh review pemenang yer... ok... nti anta link kat blogshop akk k..

      Delete
  2. Replies
    1. suspen eyhhh... hahhaha..

      dah boleh review dahh..

      Delete
  3. salam boleh tahu siapa menang

    ReplyDelete
  4. hihi. menang juga. Thanks :)

    ReplyDelete
  5. woah thankyou sis..sy ingat cik kiera menang..huhu alhamdulillah :D

    ReplyDelete